Shërbime instalimi

Keni nevojë për ndihmë në instalimin e produkteve tona?

Ne rekomandojmë ekspertët që ju ofrojnë ndihmën që ju nevojitet me çmime konkurruese, të cilat mund t'i negocioni direkt me ta. Referojuni listës më poshtë për më shumë informacion.

 • Elektrike

  >

  Emër Mbiemër

  Nr. Cel Shërbimet

  Saimir DEMO 

  694070619 Komplet kuti + prizë / Zëvendësim prize / 
  Ndriçues i varur tek / Ndriçues i varur me degë / 
  Ndriçues i varur me kristale dhe komponentë / 
  Ndriçues i jashtëm tek / Ndriçues i jashtëm shtyllë / 
  Ndriçues pllafon/spote / Shirit LED / 
  Shirit LED RGB / Video-citofon / 
  Kamera / Sensorë lëvizje / Antena / 
  Antena parabolike / Lavatriçe/lavastovilje/aspirator

  Alket MATA

  697267025 Komplet kuti + prizë / Zëvendësim prize / 
  Ndriçues i varur tek / Ndriçues i varur me degë / 
  Ndriçues i varur me kristale dhe komponentë / 
  Ndriçues i jashtëm tek / Ndriçues i jashtëm shtyllë / 
  Ndriçues pllafon/spote / Shirit LED / 
  Shirit LED RGB / Video-citofon / 
  Kamera / Sensorë lëvizje / Antena / 
  Antena parabolike / Lavatriçe/lavastovilje/aspirator

  Jurgen MURATI

  693506343 Komplet kuti + prizë / Zëvendësim prize / 
  Ndriçues i varur tek / Ndriçues i varur me degë / 
  Ndriçues i varur me kristale dhe komponentë / 
  Ndriçues i jashtëm tek / Ndriçues i jashtëm shtyllë / 
  Ndriçues pllafon/spote / Shirit LED / 
  Shirit LED RGB / Video-citofon / 
  Kamera / Sensorë lëvizje / Antena / 
  Antena parabolike / Lavatriçe/lavastovilje/aspirator

  Andi BRAHA

  697220000 Komplet kuti + prizë / Zëvendësim prize / 
  Ndriçues i varur tek / Ndriçues i varur me degë / 
  Ndriçues i varur me kristale dhe komponentë / 
  Ndriçues i jashtëm tek / Ndriçues i jashtëm shtyllë / 
  Ndriçues pllafon/spote / Shirit LED / 
  Shirit LED RGB / Video-citofon / 
  Kamera / Sensorë lëvizje / Antena / 
  Antena parabolike / Lavatriçe/lavastovilje/aspirator

  Xhuljano KOLACI

  698144894 Komplet kuti + prizë / Zëvendësim prize / 
  Ndriçues i varur tek / Ndriçues i varur me degë / 
  Ndriçues i varur me kristale dhe komponentë / 
  Ndriçues i jashtëm tek / Ndriçues i jashtëm shtyllë / 
  Ndriçues pllafon/spote / Shirit LED / 
  Shirit LED RGB / Video-citofon / 
  Kamera / Sensorë lëvizje / Antena / 
  Antena parabolike / Lavatriçe/lavastovilje/aspirator

  Jurgen MEMAJDINI

  697356091 Komplet kuti + prizë / Zëvendësim prize / 
  Ndriçues i varur tek / Ndriçues i varur me degë / 
  Ndriçues i varur me kristale dhe komponentë / 
  Ndriçues i jashtëm tek / Ndriçues i jashtëm shtyllë / 
  Ndriçues pllafon/spote / Shirit LED / 
  Shirit LED RGB / Video-citofon / 
  Kamera / Sensorë lëvizje / Antena / 
  Antena parabolike / Lavatriçe/lavastovilje/aspirator

  Xhuljo TALO

  675668663 Komplet kuti + prizë / Zëvendësim prize / 
  Ndriçues i varur tek / Ndriçues i varur me degë / 
  Ndriçues i varur me kristale dhe komponentë / 
  Ndriçues i jashtëm tek / Ndriçues i jashtëm shtyllë / 
  Ndriçues pllafon/spote / Shirit LED / 
  Shirit LED RGB / Video-citofon / 
  Kamera / Sensorë lëvizje / Antena / 
  Antena parabolike / Lavatriçe/lavastovilje/aspirator
 • Hidrosanitare

  >

  Emri Mbiemri

  Nr. Cel

  Shërbimet

  Danjel PEPKOLAJ

  693121011

  Panel diellor në çati  / Panel diellor në taracë / Bolier / Bolier me gaz / Kondicioner 9000 BTU / Kondicioner 12000 BTU / Kondicioner 1800 BTU / Kaldajë me pelet/gaz  / Sobë me pelet  / Radiator për banjo/dhomë  / Ngrohës me gaz /kërpudhë  / Kasetë kolektori  / Filtër uji / Kasetë inkaso bashkë me WC  / WC / Bide / Lavaman / Salishent / Tub për perde dushi / Grup lavamani/bideje /dushi / Kabinë e thjeshtë / Kabinë me hidromasazh / Pllakë dushi plastike / Pllakë dushi porcelan / Vaskë / Aksesorë tualeti / 
  Pasqyrë / Sauna / Oxhak

  Alvi SKEJA

  682912080

   

  Panel diellor në çati  / Panel diellor në taracë / Bolier / Bolier me gaz / Kondicioner 9000 BTU / Kondicioner 12000 BTU / Kondicioner 1800 BTU / Kaldajë me pelet/gaz  / Sobë me pelet  / Radiator për banjo/dhomë  / Ngrohës me gaz /kërpudhë  / Kasetë kolektori  / Filtër uji / Kasetë inkaso bashkë me WC  / WC / Bide / Lavaman / Salishent / Tub për perde dushi / Grup lavamani/bideje /dushi / Kabinë e thjeshtë / Kabinë me hidromasazh / Pllakë dushi plastike / Pllakë dushi porcelan / Vaskë / Aksesorë tualeti / 
  Pasqyrë / Sauna / Oxhak

  Elvis VERJONI

  697320387

  Panel diellor në çati  / Panel diellor në taracë / Bolier / Bolier me gaz / Kondicioner 9000 BTU / Kondicioner 12000 BTU / Kondicioner 1800 BTU / Kaldajë me pelet/gaz  / Sobë me pelet  / Radiator për banjo/dhomë  / Ngrohës me gaz /kërpudhë  / Kasetë kolektori  / Filtër uji / Kasetë inkaso bashkë me WC  / WC / Bide / Lavaman / Salishent / Tub për perde dushi / Grup lavamani/bideje /dushi / Kabinë e thjeshtë / Kabinë me hidromasazh / Pllakë dushi plastike / Pllakë dushi porcelan / Vaskë / Aksesorë tualeti / 
  Pasqyrë / Sauna / Oxhak

 • Shërbime Përpunim Druri

  >

  Emër Mbiemër

  Nr. Cel

  Shërbimet

  Festim ALLARAJ

  675329743

  Raft për libra / Komodinë / Komo me sirtarë dhe pasqyrë / 
  Tavolinë ngrënie / Kuzhina të gatshme / Krevat tek / Krevat dopjo / Krevat marinari
  Klasifikator 4 kanata / Klasifikator 3 kanata / 
  Parket laminat / Dhomë gjumi (me komo të montuar) / Dhomë gjumi (e çmontuar)

  Volfram SHKEMBI

  696106553

  Raft për libra / Komodinë / Komo me sirtarë dhe pasqyrë / 
  Tavolinë ngrënie / Kuzhina të gatshme / Krevat tek / Krevat dopjo / Krevat marinari / Dyer të brendshme / Dyer fizarmonikë / 
  Klasifikator 4 kanata / Klasifikator 3 kanata / 
  Parket laminat / Dhomë gjumi (me komo të montuar) / Dhomë gjumi (e çmontuar)

  Adrian VELAJ

  696159891

  Raft për libra / Komodinë / Komo me sirtarë dhe pasqyrë / 
  Tavolinë ngrënie / Kuzhina të gatshme / Krevat tek / Krevat dopjo / Krevat marinari / Dyer të brendshme / Dyer fizarmonikë / 
  Klasifikator 4 kanata / Klasifikator 3 kanata / 
  Parket laminat / Dhomë gjumi (me komo të montuar) / Dhomë gjumi (e çmontuar)

  Maksi ALCANI

  694397218

  Raft për libra / Komodinë / Komo me sirtarë dhe pasqyrë / 
  Tavolinë ngrënie / Kuzhina të gatshme / Krevat tek / Krevat dopjo / Krevat marinari
  Klasifikator 4 kanata / Klasifikator 3 kanata / 
  Parket laminat / Dhomë gjumi (me komo të montuar) / Dhomë gjumi (e çmontuar)

  Daniel GJOLENA 672406613 Raft për libra / Komodinë / Komo me sirtarë dhe pasqyrë / 
  Tavolinë ngrënie / Kuzhina të gatshme / Krevat tek / Krevat dopjo / Krevat marinari
  Klasifikator 4 kanata / Klasifikator 3 kanata / 
  Dhomë gjumi (e çmontuar)
 • Bojra

  >

  Emër Mbiemër

  Nr. Cel

  Shërbimet

  Fation KUME

  675424160

  Veshje letër murale / Lyerje / Patinime  / Veshje letër murale në kolonë 

  Ervin BANI

  696379257

  Veshje letër murale / Lyerje / Patinime  / Veshje letër murale në kolonë 

 • Dekori

  >

  Emër Mbiemër

  Nr. Cel

  Shërbimet

    Ardit JONUSLLARI

  692800091

  Montime Mobilje televizori/ Shtrim Moketi / Linoleum / Bar artificial

    Everest JACE 676487979 Montime Mobilje televizori/ Shtrim Moketi / Linoleum / Bar artificial
    Ernest SEJDINI 699493244 Montime Mobilje televizori/ Shtrim Moketi / Linoleum / Bar artificial
  Ervin XHAJA 695565685 Montime Mobilje televizori/ Shtrim Moketi / Linoleum / Bar artificial
  Florjan MURATAJ 684060023 Montime Mobilje televizori/ Shtrim Moketi / Linoleum / Bar artificial
 • Kopshtari

  >

  Emër Mbiemër

  Nr. Cel

  Shërbimet

  Besmir AGUSHI

  693990033

  Montim seti  / Dollap plastik  / Dollap metalik  / Gazebo metalike / Barbekju metalike ose gazi / Sisteme vaditje / Sisteme freskimi me vaporizues uji  / Mblellje lulesh / Mbjellje pemësh

  Fabian FRAHOLLI

  688178111

  Montim seti  / Dollap plastik  / Dollap metalik  / Gazebo metalike / Barbekju metalike ose gazi / Sisteme vaditje / Sisteme freskimi me vaporizues uji  / Mblellje lulesh / Mbjellje pemësh

  Kevin KAMBELLARI

  697586309

  Montim seti  / Dollap plastik  / Dollap metalik  / Gazebo metalike / Barbekju metalike ose gazi / Sisteme vaditje / Sisteme freskimi me vaporizues uji  / Mblellje lulesh / Mbjellje pemësh

  Odise THANAJ

  696136008

  Montim seti  / Dollap plastik  / Dollap metalik  / Gazebo metalike / Barbekju metalike ose gazi / Sisteme vaditje / Sisteme freskimi me vaporizues uji  / Mblellje lulesh / Mbjellje pemësh

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust