Si të blejmë online

Të blerit Online nuk ka qenë kurrë më e lehtë! Mjafton të ndiqni hapat në videot e mëposhtme, ose hapat e përshkruar më poshtë për të bërë tuajin produktin/et që dëshironi.

Ke dëshirë të pyesësh për një produkt, për të kontaktuar një nga specialistët tanë, apo dhe thjesht për të parë Hipermarketin live? Ndiq hapat:

 

Për të përfunduar porosinë dhe për të bërë tuajin produktin-et që përzgjodhët ndiqni hapat:

 

1. Hulumtoni mes produkteve

Lundro në faqen tonë, përzgjidhni produktet që dëshironi të blini duke i vendosur një nga një në shportën tuaj duke klikuar “Vendos në shportë”.

 

2. Shporta juaj e produkteve të përzgjedhura

Në faqen "Shporta ime" keni ende mundësi të modifikoni porosinë tuaj. Mund të shtoni sasinë e produkteve të përzgjedhura ose të hiqni produktet që nuk i doni më.

3. Regjistroni të dhënat ose vazhdoni pa u regjistruar

Mund të vazhdoni procesin e porositjes edhe nëse nuk regjistroni të dhënat tuaja por ne ju rekomandojmë të regjistroheni në mënyrë që të mos humbisni mundësinë për përfituar nga promocionet dedikuar klientëve online dhe për të shkurtuar kohën e porositjes në të ardhmen.

4. Vendosni të dhënat e faturimit dhe të dërgesës

Plotësoni të dhënat e kërkuara për faturimin ashtu edhe adresën e saktë ku doni që të dërgohet porosia. Faturimi dhe adresa e dërgimit mund të jenë të njëjtat dhe në këtë rast nuk keni nevojë të plotësoni seksion e dërgesës por vetëm të klikoni “E njëjta me adresën e faturimit”.
 Në rast se blerjen po e kryeni në emër të një personi juridik/kompani klikoni “Kjo porosi është për një kompani ose entitet biznesi” dhe plotësoni të dhënat për emrin e kompanisë, NIPT-in dhe profesionin tuaj.
Nëse jeni regjistruar ose keni kryer porosi më parë të dhënat ruhen automatikisht dhe nuk keni nevojë t’i rishkruani, por gjithmonë do të keni mundësinë për të bërë ndryshimet që dëshironi.

5. Zgjidhni mënyrën e pagesës dhe të transportit

Përzgjidhni mënyrën më të përshtatshme për ju për të paguar porosinë tuaj, ofrojmë mundësitë e pagesës me:
Kartë debiti/krediti (Visa, MasterCard) ;
PayPal;
Transfertë bankare (Porosia do të procesohet pasi të merret konfirmimi i Bankës për pagesën);
Paguaj me para në dorë në momentin që merrni porosinë;
Transporti ofrohet me dy opsione: Transport standart dhe ekspres. Mund të shënoni tek "Shënime" nëse keni preferencë për fashën orare kur dëshironi dërgesën apo çdo gjë që e mendoni të nevojshme për procesin e dërgesës.

 

6. SHKO NË KASË ose kontaktoni shërbimin e klientit online për çdo problem

Pasi të keni përzgjedhur mënyrat e pagesës dhe të transportit ju kërkohet që të konfirmoni porosinë. Kjo kryhet duke klikuar SHKO NË KASË. Në fund të procesit të blerjes do t’ju shfaqet mesazhi "Porosia juaj u krye me sukses dhe numri është …", gjithashtu do t’ju dërgohen detajet e porosisë tuaj në adresën e-mail të regjistruar nga ju.

7. Shijoni blerjen tuaj

 

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust