Derë e brëndëshme, hapje djathtas, 80x204cm, gjerësi kase 9.5-11.5cm, ngjyrë coimbra, ORS2, B402

Kodi: 802701Ji I lumtur të hapësh derën e shtëpisë tënde. Kjo derë gëzon stil të rafinuar dhe elegancë. Ajo është e stolisur me cilësi të lartë, dhe plot detaje të pasura. Standarti italian dhe risitë e inovacionit janë pasqyruar në sistemin hoje blete , trashësinë e MDF dhe PVC që i bën këto dyer të përkryera dhe të përshtatshme për arkitekturë klasike, tradicionale dhe moderne. Shtepia juaj do te duket e mrekullueshme me deren tone

 • Tipi : Derë Tamburato
 • Modeli : Lisho
 • Materiali : HDF&PVC
 • Lartësia : 204 cm
 • Gjerësia : 80 cm
 • Gjerësia e kasës : 9.5-11.5 cm
 • Përmasat : 206 x 87.4 x 9.5-11.5 cm
 • Ngjyra : Coimbra
 • Finitura : Mat
 • Trashësia e pllakës : 7 mm
 • Përdorimi : Qendra tregtare/Banimi
 • Paketimi : Me komponent
 • Aksesorët e përfshirë : po

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust