Kompresor ajri AH2055, 100 Lt, benzinë, 170 lt/ min, 8bar

Kodi: 80925Kompresorët gjejnë një përdorim të gjerë në jetën e përditshme. Kjo kategori kompresorësh është e përkryer për bizneset e vogla dhe jo vetëm. Ka një raport të përkryer të cilësisë me çmimin.

  • Modeli : Me benzine
  • Kapaciteti i depozitës : 100 lt
  • Kapaciteti : 170 lt/min
  • Presioni : 8 bar

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust