Linoleum, Inspire havana, PVC, kafe, 4 m x 2.8 mm

Kodi: 74586Ky linoleum i cilesise se pare, gjysmë profesional është i përshtatshëm për çdo ambient, si për ambiente zyrash dhe banimi. Me nuancën arrë të theksuar dhe dizenjon e parketit natyral, ky produkt e bën ambientin tuaj shumë të kombinueshëm me mobiliet pana, bezhë, kafe, venge. Duket shumë natyral në dysheme dhe i jep vlerë ambientit tuaj. Me një cilësi të certifikuar ky produkt me ngjyrë të qendrueshme dhe pa aromë është një produkt që përmbush nevojshmërinë tuaj. Mund ta përdorni për të veshur dhe ndryshuar pamjen e ambientit tuaj, i cili do të ndryshojë menjëherë. Pastrohet mjaft lehtë! Cilësia e Pare dhe e certifikuar.

  • Linja : Moderne
  • Materiali : PVC
  • Ngjyra : Kafe
  • Pesha : 1.5 kg m2
  • Mënyra e punimit : Punuar me makinë
  • Përdorimi : I brëndshëm
  • Gjerësia : 4 m
  • Lartësia : 2.8 mm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust