Çekiç me koke rrumbullake, dorezë fibra qelqi. Përmasa:340gr, Materiali:Çelik

Kodi: 59842çekiç profesional me dorezë druri me peshe 340gr përdoret nga marangozet dhe karpentieret gjate ndertimin te ndertesave, anijeve, urave dhe armaturave beton arme. Ky çekiç është I përbere nga materiali çelik I trajuar termikisht shume rezistent,

  • Pesha : 340gr
  • Dorezë : Druri
  • Materiali : Celik
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust