Çekiç me koke rrumbullake, dorezë fibra qelqi. Përmasa:570gr, Materiali:Çelik

Kodi: 59843

JOINERS HAMMERS WOODEN SHAFTS 1378 570
Best Offer


1.600 LEK Ishte 2.348 LEK

Ju kurseni 32% ose 748 LEK

çekiç profesional me dorezë druri me peshe 570gr përdoret nga marangozet dhe karpentieret gjate ndertimin te ndertesave, anijeve, urave dhe armaturave beton arme. Ky çekiç është I përbere nga materiali çelik I trajuar termikisht shume rezistent,

  • Pesha : 570gr
  • Dorezë : Druri
  • Materiali : Celik
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust