Shkume PU universale, Ceresit TS 61 STD, 500 ml

Kodi: 62664Shkumë 500ml. Perdoret për mbushjen kasave të dyerve dhe dritareve, mbushjen e boshllëqeve në konstruksionet e cative dhe materialeve te tjera te ndertimit, mbushjen e boshllëqeve rreth tubave, etj. Izolim i larte i nxehtësie dhe akustike, rezistence në lagështi, qëndrueshmëri dhe mbrojtje nga rezatimi UV.

  • Paketimi : 500 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust