Kompresor ajri vertikal, 100 Lt, 380V, 50Hz, Y100L-2

Kodi: 49942Kompresorët gjejnë një përdorim të gjerë në jetën e përditshme. Kjo kategori kompresorësh është e përkryer për bizneset e vogla dhe jo vetëm. Ka një raport të përkryer të cilësisë me çmimin.

  • Kapaciteti : 100L
  • Tipi : Vertikal
  • Tensioni : 230V
  • Ngjyra : Blu

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust