Cekic heqes gozhde me doreze fiber, 750gr

Kodi: 12286Çekiçi me dorezë fibra qelqi, me peshe 750gr përdoret nga karpentieret, marangozet për goditjen dhe nxjerrjen e gozhdeve nga druri. Ky çekiç është I trajtuar termikisht dhe shume e rehatshme ne përdorim nga specialisti. Ka nje fortësi HRC 42-48 sipas standartit DIN 1041.

  • Pesha : 750gr
  • Dorezë : Fibra qelqi
  • Materiali : Celik
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust