Cekic gome me doreze fiber 1800gr

Kodi: 12303

Çekiçi gome me dorezë fibra qelqi, me peshe 1800gr, përdoret për goditjen e pllakave gjate shtrimit te tyre si edhe ne shume aplikimi te tjera. Koka prej gome është projektuar posaçërisht për kercitje minimale gjate punimit dhe nuk do të dëmtojnë apo leje shenja mbi sipërfaqet.

  • Pesha : 1800gr
  • Dorezë : Fibra qelqi
  • Materiali : Celik
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust