Lopatë dhe shat kampingu, celik, zezë, 56x16 cm, 2 copë

Modeli: 76889Fiskars foldable Spade është një zgjedhje dobishëm dhe praktik për kampe, sportive etj hartimin e saj do të thotë se ajo punon edhe si një lopatë dhe si një shat dhe si e tillë do të thotë se është një zgjedhje e përkryer kur shkojnë kampe apo për ndonjë punë themelore . Kjo lopatë vjen me një këllëf kanavacë për ruajtjen e sigurt dhe mbrojtje. Njerëzit që kanë nevojë për një zgjidhje portative gërmimi do të vlerësojnë këtë lopatë të qëndrueshme për shkak se ajo është e lehtë.

 • Gjatesia (cm) : 25-50 cm
 • Pesha : 1 kg
 • Ngjyra : Zeze/Portokalli
 • Materiali : Metalik
 • Njesia : Paketim
 • Sasia e paketimit : 3
 • Perdorimi : Kopshtari
 • Materiali : Çelik i tempëruar
 • Përmasat : N/A
 • Ngjyra : Jeshile
 • Përdorimi : Kamping
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust