Gur thembrash, "Boreal", 4.5x9x2 cm, e bardhë, 1 copë

Kodi: 27978Për të hequr pjesen e lëkurës së papërpunuar dhe të thatë që mbledhen në këmbë .Përpara përdorimit të gurit rekomandohet ta zbusni për disa minuta në ujin e rrjedhshëm.

  • Materiali : Gur
  • Përmasat : 4.5x9x2 cm
  • Ngjyra : Gri
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Përkujdesje duarsh dhe thonj
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust