Furcë flokësh, plastike, 3x12 cm, mix, 1 piece

Kodi: 27982Kjo furçë flokësh është projektuar posaçërisht për tharje duke qarkulluar ajër në të gjithë flokët për stilim më të shpejtë pa mbi tharje. Ideale për stilimin e flokëve të drejtë në të gjitha llojet dhe gjatësitë e tyre.

  • Materiali : Plastik
  • Përmasat : 3x12 cm
  • Ngjyra : Miks
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Kujdesi për flokët
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust