Furcë flokësh, "Boreal", plastike, 4x22 cm, duri, 1 piece

Kodi: 27985Linja e furçave të flokëve bërë nga druri dhe fibra natyrale. Kjo linjë vazhdon të ketë për një kohë të gjatë sukses në sajë të dizajnit të tij të thjeshtë por funksional. Çdo gjë është e projektuar të respektojë lëkurën dhe flokët. Të gjitha furçat e flokëve janë anti statike me strukturë prej druri dhe fibra të pastra dhe të forta natyrale.

  • Materiali : Plastik
  • Përmasat : 4x22 cm
  • Ngjyra : Druri
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Kujdesi për flokët
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust