Zmerilues elektrik, Kinstorm, 300 W, 12000 rpm, përmasa e letrës 115x230 mm

Kodi: 12605Zmerilues me motor 300W i cili gjeneron deri në 10000 RMP për zmerilim të shpejtë dhe efikas. Shumë i përshtatshem për zmerilime në materiale të ndryshme si druri, metali, betoni, etj. Një vegël qe duhet patur, e cila iu mbështet në punët tuaja te ndryshme dhe të përditshme. Celësi on/off është i mbrojtur nga pluhuri, i cili mund të mblidhet në një cantë nga dalja e veglës për të eleminuar papastërtitë dhe për një pastrim më të lehtë. Fiksimi i letrës me kapëse

  • Fuqia : 300 W
  • Numri i rrotullimeve në minutë : 12000 rpm
  • Regjistër shpejtësie : Jo
  • Mënyra e kapjes së letrës : Me kapëse
  • Përmasat e letrës : 115x230 mm
  • Pesha : 2.4 kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust