Detergjent pastrimi, "Matrix", për pllaka, 5 kg , 1 copë

Kodi: 220124

Clëaning detergent, "Matrix", tilës clëaning , 5 kg, 1 piece
Best Offer


620 LEK Ishte 695 LEK

Ju kurseni 11% ose 75 LEK

"Pastrues sanitarizues i përqendruar universal. Lë sipërfaqet me shkëlqim dhe nuk kërkon shpëlarje. Prania e përbërësve antibakterial aktiv parandalon zhvillimin e tolerancës bakteriale.Arome pishe"

  • Kapaciteti : 5 kg
  • Aroma : Po
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Profesional
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust