Ndihmesë për ecje me rregjistrim lartësie 92- 98 cm, pesha maksimale- 100 kg

Kodi: 220091Keni lënduar këmbën? Ndoshta jeni më pak i sigurt-shpejtë se dikur? Cilado qoftë arsyeja, ju keni nevojë për një ndihmëse. Ky produkt është ndihma më e mirë. Lëvizshmëria që ai siguron, stabiliteti dhe mbështetja e plotë me anë të një kornize metalike ju lehtësojne jetën. Korniza ka katër pikat e kontaktit dhe siguron pavarësinë e plotë të lëvizjes për njerëzit me lëvizshmëri të kufizuar.

  • Lartësia : 92-98cm
  • Kapaciteti mbajtës : 100kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust