Bastun me katër këmbë, bazamet konik

Kodi: 220092Një formë inovative për lëvizje është bastuni kuadrat i cila vjen me një bazë të pajisur me katër pikat e kontaktit me tokën. Kjo ndihmon në sigurimin e stabilitetit në rritje dhe ekuilibrit për shkak të qendrës së ulët të gravitetit në krahasim me një bastun të rregullt. Një formë e tillë bën që pjesa më e madhe e peshës së trupit të kalojë në krahë e duar duke lehtësuar gjunjët dhe këmbët.

  • Lartësia : 75-90cm
  • Kapaciteti mbajtës : 100kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust