Pllakë veshje TIMBER 1, druri, 530x117xH12-28 mm, 1 kuti= 0.43 m2= 7 copë, përbërja me bazë çimento, përdorimi- jashtë/ brenda

Kodi: 220260Fasada e jashtme është shpesh e fundit për të marrë vëmendjen e projektimit por ajo çfarë rrethon shtëpinë tuaj është po aq e rëndësishme sa ajo që është në brendësi. MEGATEK sjell për ju pllakë veshje gur natyral TIMBER në forma dhe ngjyra elegante e plot stil për veshje fasadash të jashtme dhe të brendshme. Idetë e mirë-projektuara të peisazhit plotësojnë arkitekturën e shtëpisë tuaj me pllakat e gurit natyral të veshjes. Pllakat TIMBER janë rezistente ndaj ngricave. Ato kombinohen në mënyrë të përkryer me qelqin dhe elementët metalikë duke i dhuruar ambientit tuaj një karakter pak të ftohtë. Pllakat TIMBER disponohen në ngjyra të ndryshme.

  • Lloji artikullit : Pllakë veshje dekorative
  • Marka : Stegu
  • Gjatesia (cm) : 50
  • Gjerësia (cm) : 11.7
  • Lartësia (cm) : 1.2-2.8
  • Sasia në kuti (m2) : 0.43
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust