Detergjent pastrimi, "Sanitec", për pllaka, 1000 ml, 1 copë

Kodi: 220064Detergjent pastrimi universal i përqendruar, dizefektues dhe aromatizues për çdo lloj papastërtie. Shkëlqen sipërfaqet dhe nuk kërkon shpëlarje. Ideal për pastrim të përgjithshëm dhe ditor. I pështatshëm edhe për makinë larëse profesionalë. Përdorimi: të gjitha dyshemetë dhe sipërfaqet që lahen. Dozimi: 1-2% me dorë ose makinë larëse. 2-3 tapa për 5 litra ujë. Nuk ka nëvojë për shpëlarje.

  • Kapaciteti : 1000 ml
  • Aroma : Po
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Profesional
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust