Detergjent pastrimi, "Sanitec", për dysheme, 5 kg, mollë, 1 copë

Kodi: 220006Pastrues universal i koncentruar sterilizues dhe aromatizues për çdo lloj sipërfaqe të papastër. Shkëlqen sipërfaqet dhe nuk kërkon shpëlarje. Ideal për pastrimin e përgjithshëm dhe mirëmbajtjen ditore. Përdorimi: të gjitha dyshemet dhe sipërfaqet që lahen. Dozimi: 1-2% me dorë ose me makinë larëse. 2-3 tapa për 5 litra ujë. Nuk ka nëvojë për shpëlarje.

  • Kapaciteti : 5 kg
  • Aroma : Mollë
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Profesional
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust