Detergjent rrobash, "Sanitec", pluhur, 15 kg , 1 copë

Kodi: 220010Pluhur larës i atomizuar për larje me dorë dhe lavatriçe për bardhësi të shkëlqyer. Heq njollat më të vështira, në përputhje me pëlhura shumëngjyrëshe dhe veshje të errëta. Aktive në të gjitha tëmperaturat dhe me çdo lloj fortësie uji. Aroma natyrore e pastër. Përdorimi: çarçafë, peshqirë, uniforma, tëkstilë spital, hotelë dhe rroba në përgjithësi. Dozimi: 20-30 gr e produktit për kg rrobash të thata në varësi të fortësisë së ujit dhe sa të pista.

  • Kapaciteti : 15 kg
  • Aroma : Po
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Profesional
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust