Detergjent pastrimi, "Sanitec", sgrasator univrsal kundër yndyrnave, 750 ml, 1 copë

Kodi: 220015Detergjent universal kundër yndyrnave. Përdorimi: sprusoni në sipërfaqen që do të pastrohet. Lihet për maksimumi 5 minuta dhe pastaj pastrohet me një lëckë të lagur. Produkti nuk është bërë për përdorim në një shkallë të gjërë.

  • Kapaciteti : 750 ml
  • Aroma : Jo
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Profesional
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust