Detergjent pastrimi, "Sanitec", acid për pishina, 5 kg, 1 copë

Kodi: 220008Acidi i lëngshëm përdoret për flocculation e ujit të pishinës, si dhe për pastrimin e ujit të pijshëm. Acidi i lëngshëm me bazë kloruresh metalike dhe uji. lëjon zbutjen e shpejtë të materialëve organike dhe grimcave të shpërndara në ujërat e pishinës, por edhe depozitat e trajtimit të ujërave të zeza në përgjithësi. Përdorimi: uji i pishinave. Metoda për përdorim: në sistemet manualë të dozimit dhe vazhdimisht. Të shmanget përdorimi i produktit në sistemet me filtra diatomaceous tokë (diatometë). Dozimi: në mënyrë të vazhdueshme automatike 0.6 deri në 2.5 gr/ m3 ujë. Trajtimi duhet të kryhet në varësi të shtrirjes së fenomenit. Ndërpriteni: 350-600 gr/ m3. Të bëhet pas çdo pastrimi. Doza dhe rezultatet mund të variojë konsiderueshëm në varësi të karakteristikave të ujit për t'u trajtuar dhe sistemit të dozimit. Para se të vazhdoni me dozimin shikoni të dhënat.

  • Kapaciteti : 5 kg
  • Aroma : Jo
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Profesional
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust