Pllakë veshje PARMA 1, 225x78xH22 mm, 1 kuti= 0.5 m2= 32 copë, përbërja me bazë gipsi, përdorimi- brenda

Kodi: 220258Fasada e brendshme është një pjesë e rëndësishme në proçesin e projektimit. MEGATEK sjell për ju pllakë veshje guri artificial PARMA në forma dhe ngjyra elegante e plot stil për veshje fasadash të brendshme. Idetë e mirë-projektuara të peisazhit plotësojnë arkitekturën e shtëpisë tuaj me pllakat e gurit dekorative të veshjes. PARMA është një imitim i përsosur i gurit ranor të plasaritur. Forma e tij drejtkëndëshe mundëson një instalim shumë më të lehtë.

  • Lloji artikullit : Pllakë veshje dekorative
  • Marka : Stegu
  • Gjatesia (cm) : 22.5
  • Gjerësia (cm) : 7.8
  • Lartësia (cm) : 2.2
  • Sasia në kuti (m2) : 0.5
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust