Fashetë tubi me vidë, 10-16 mm, metalike

Modeli: 67234Fashetë me një mekanizëm diametri rregullues me vidë për të ushtruar presion gjatë shtrëngimit. E ndërtuar prej çeliku ajo ofron rezistencë ndaj korrozionit. Vida me kokë (slotted) lejon instalimin duke përdorur një kaçavidë (-). Vida është bërë prej çelik rezistent ndaj korrozionit. Fasheta e tubit është e përshtatshme për përdorim në industri, elektronike dhe industrinë e automobilave.

  • Përmasa : 10-16mm
  • Materiali : çelik
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust