Vaj për kamio SAE140, 1 Lt, (për makineri bujqësore)

Kodi: 67022Vaj me performancë të lartë për transmision dhe diferencial. Vaj me bazë parafine, frenues ndaj ndryshkut dhe korrozionit. Përdoret në transmisionet dhe kamiot e makinerive bujqësore dhe industriale. Karakteristikat dhe përfitimet: gjatë punës nuk trashet, formon një shtresë mbi sipërfaqet metalike duke i mbrojtur nga ndryshku dhe korrozioni. Parandalon zhurmat dhe ju ofron ingranazheve një punë në kushte të lehta.

  • Tipi : SAE 140
  • Paketimi : 1 L
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust