Kartopecetë kozmetike, " Paloma", 100% celulozë, 10x10 cm, E bardhë, 60 copë

Kodi: 220391Kartopecetat kozmetike në kuti tërheqese. Këto peceta janë kaq të butë dhe absorbues , ata jane kaq të dobishme per ju. Kutia e pecetave të kozmetikes jane kaq te vogla per arsye ergonomike.Te ne ju do të gjeni gjithçka, ne kujdesemi per detajet.

  • Materiali : 100% celulozë
  • Përmasat : 10x10 cm
  • Ngjyra : E bardhë
  • Paketimi : 60 copë
  • Trashësia : 3 shtresa
  • Përdorimi : Duart, hunde
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust