Prozhektor LED KRONOS, 10W, IP65m, 720lm, 4000K

Kodi: 49498

Led Projector Kronos  10W IP65m720lm 4000K
Best Offer


7.900 LEK Ishte 9.990 LEK

Ju kurseni 21% ose 2.090 LEK

Krijoni një perceptim të ri për hapësirat, ngjyrat dhe elementët e ndryshëm në sajë të përdorimit të ndriçimit të orientuar. Prozhektoret LED janë zgjidhja e duhur për ta bërë ndriçimin e elementëve të veçantë voluminoz si një simbol urban, tablo të ekspozimit, një vazo e madhe dekorative apo e gjelbëruar, një pemë, apo elementë të tjerë arkitektonik si kolona, dritare, dyer, etj, për të nxjerrë më në pah formën, ngjyrat si edhe materialet e tyre. Këta prozhektorë mund të përdoren edhe në hapësira të mëdha e të brendshme të ambienteve mondane të shtëpisë tuaj.

  • Tipi : Prozhektor LED
  • Tensioni : 230V
  • Fuqia : 10W
  • Lloji i llambave : LED
  • Përfshin llambat : Po
  • Ambiente të brendshme/ të jashtme : Te jashtme
  • Intesiteti i dritës : 720 lm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust