Llambë eko-halogjene, glob, 42W, E27, 624lm, 96x135 mm, 2000h

Kodi: 49523Llambat halogjene janë llamba të cilat kanë një renderizim maksimal të ngjyrave, kanë ndriçim të ngrohtë, kanë një jetëgjatësi 2000-5000 orë pune dhe mund të përdoren për tensione të ndryshme. Kjo është një llambë që punon në tension 230V dhe është 30% ekonomike.

  • Tipi : Eko-halogjene
  • Tensioni : 230V
  • Fuqia : 42W
  • Lloji i ndriçimit : I ngrohtë
  • Jetëgjatësia : 2000 orë
  • Intesiteti i dritës : 624lm
  • Lloji i portollambës : E27
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust