Parket laminati OAK ASHFORD, 1383x244x8 mm, 1 kuti= 2.7 m2 , class AC4, décor K4379, FISHbone

Kodi: 330298Dekore që krijojnë identitete të reja. Dekoret e Parket Laminatit OAK ASHFORD krijojnë mundësi dhe alternativa të reja për shtëpinë tuaj. Ato janë kombinim i fantazisë me funksionalen. Klasike ose moderne, të sofistikuara ose relaksuese, të tilla janë dekoret e Parket laminatit OAK ASHFORD. Shumëllojshmëria e variacionit të ngjyrave dhe madhësive të fijeve të laminatit mbulojnë të gjitha fushat ku mund të përdoret ky laminat: që nga vilat e deri te apartamentet. Dizenjoja më re "Tre Përmasa në Një Format" është formula inovative e krijimit të një estetike befasuese. Është shumë i lehtë për t'u montuar dhe ofron një rezultat perfekt.

 • Marka : Kaindl
 • Modeli I pllakës : Me reliev
 • Gjatësia e pllakës së laminatit (mm) : 1383 mm
 • Gjerësia e pllakës së laminatit (mm) : 244 mm
 • Trashësia e pllakës së laminatit (mm) : 8 mm
 • Qendra tregtare/Banimi : Qendra tregtare/Banimi
 • Metra katror për kuti (m²)  : 2.70m²
 • Dekor : K4379
 • Klasi : AC4/32
 • Garancia : 30vjet
 • Dizenjo : Kurriz Peshku
 • Tipi : Parket Laminat
 • Ngjyra e Families : Lis
 • Ngjyra e përfunduar : Lis
 • Dendësia : HDF
 • Sistemi i montimit : Me Klik
 • Me fugë : Po

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust