Parket laminati KAINDL, 1383 mx193x7 mm, 1kuti= 2.67 m2, class AC3, decor 37623, Masterfloor

Kodi: 330317Dekore që krijojnë identitete të reja. Dekoret e Parket Laminatit KAINDL krijojnë mundësi dhe alternativa të reja për shtëpinë tuaj. Ato janë kombinim i fantazisë me funksionalen. Klasike ose moderne, të sofistikuara ose relaksuese, të tilla janë dekoret e Parket laminatit KAINDL. Shumëllojshmëria e variacionit të ngjyrave dhe madhësive të fijeve të laminatit mbulojnë të gjitha fushat ku mund të përdoret ky laminat: që nga vilat e deri te apartamentet. Dizenjoja më re "Tre Përmasa në Një Format" është formula inovative e krijimit të një estetike befasuese. Është shumë i lehtë për t'u montuar dhe ofron një rezultat perfekt.

 • Marka : Kaindl
 • Modeli I pllakës : Me reliev
 • Gjatësia e pllakës së laminatit (mm) : 1383 mm
 • Gjerësia e pllakës së laminatit (mm) : 193 mm
 • Trashësia e pllakës së laminatit (mm) : 7 mm
 • Qendra tregtare/Banimi : Rrezidenca Banimi
 • Metra katror për kuti (m²)  : 2.67m²
 • Dekor : 37623
 • Klasi : AC3 / 23/31
 • Garancia : 15vjet
 • Dizenjo : 1-Strip
 • Tipi : Parket Laminat
 • Ngjyra e Families : Ahu
 • Ngjyra e përfunduar : Ahu
 • Dendësia : HDF
 • Sistemi i montimit : Me Klik
 • Me fugë : Jo

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust