Çelës hidraulik i rregullueshëm

Kodi: 58234Çelës hidraulik i rregullueshëm vjen në një formë ideale dhe të vetme në llojin e tij për të mundësuar lirimin apo vidhosjen e dadove në pozicione të vështira për çelësat normalë. Në sajë të materialit dhe finiturës perfekte, ky produkt bëhet edhe më rezistent.

  • Materiali : Plastik
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust