Kompresor ajri, 100 Lt, 2.2kW/3HP, ZBV-100, 116psi/8bar, 2850rpm, 13A, 55 kg, 412 Ly/min, 108x38x80 cm, 93dBa

Kodi: 83138Kompresorët gjejnë një përdorim të gjerë në jetën e përditshme. Kjo kategori kompresorësh është e përkryer për bizneset e vogla dhe jo vetëm. Ka një raport të përkryer të cilësisë me çmimin.

  • Tensioni : 220-240 V
  • Kapaciteti i depozitës : 100 Lt
  • Presioni : 100psi/7bar
  • Kapaciteti : 412L/min
  • Fuqia : 2.2kW/3HP
  • Numri i xhirove te centrifugimit : 2850 rpm
  • Përmasa : 108x38x80cm
  • Niveli i zhurmes (dBa) : 93dB

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust