Tjegull  portugeze EDILCENTRO, 26x41.6 cm, (jeshile)

Kodi: 21516Çatia është një nga aspektet më të rëndësishme të shtëpisë. Kjo tjegull jeshile 26.0x41.6 cm është e bukur, e fortë dhe e sigurt. Ju mund ta përdorni për çatinë e shtëpisë suaj. Është e përshtatshme për çdo lloj stili arkitekture. Nuk kalbet nga lagështia si dhe nuk dëmtohet nga nxehtësia e diellit.

  • Perdorimi : Cati
  • Gjerësia : 26.0cm
  • Gjatësia : 41cm
  • Lartësia (cm) : 15mm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust