Meshkuj filetim 3 pass/ dore, 10 mm, çelik

Kodi: 79002Një produkt i cili përdoret gjerësisht në fushën e mekanikës. Ky produkt shërben për rregullimin e filetove të dadove apo aksesorëve të tjerë të cilët mund të kenë pësuar dëmtime fizike gjatë montimeve të tyre. Ky është një produkt që përdoret me forcën e dorës dhe si i tillë nuk rekomandohet të përdoret me vegla elektrike, trapan etj. Në sajë të tempërimit maksimal tehet bëjnë të mundur hapjen e filetave në mënyrë shumë të saktë. Përdorimi i tyre bëhet nga më i vogli tek më i madhi për të marrë rezultate të sakta.

  • Materiali : Celik
  • Përmasa : 10mm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust