Meshkuj filetimi , çelik, 16 mm, 3pass/dore

Kodi: 79005Nje produkt I cili perdoret gjeresisht ne fushen e mekanikes. Ky produkt sherben per rregullimin e filetove te dadove apo aksesoreve te tjere te cilet mund te kene pesuar demtime fizike gjate mentimeve te tyre . Ky eshte nje produkt qe perdoret me forcen e dores , dhe si i tille nuk rekomandohet te perdoret me vegla elektrike, trapan etj. Ne saje te temperimit te tyre maksimal , tehet bejne te mundur hapjen e filetave ne menyre shume te sakte. Perdorimi i tyre behet nga me i vogli tek me i madhi per te mare rezultate te sakta

  • Materiali : Çelik
  • Përmasat : 16mm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust