T bashkues për tuba ajri, metalik, 14mm

Kodi: 79145T bashkues per tuba ajri 14mm Materiali: Metalik .Ky produkt shton linjen profesionale ne fushen e mekanikes apo serviseve . Mund te perdoren per linja ajri ne fabrika uzina apo servise , ku prania e ajrit eshte e domozdoshme. Rakorderite e ajrit te prodhuara nen nje kujdesje dhe me nje saktesi te madhe per te mundesuar rezultate te kenaqshme. Materiali I tyre mundeson nje qendrueshmeri te larte gjate punes , si dhe nje lehtesi ne veprim gjate perdorimit.

  • Materiali : Metal
  • Përmasat : 14mm
  • Paketimi : Copë
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust