Tub ajri presion I ulë, plastik, 4-2.5

Kodi: 79151Ky produkt shton linjen profesionale ne fushen e mekanikes apo serviseve . Mund te perdoren per linja ajri ne fabrika uzina apo servise , ku prania e ajrit eshte e domozdoshme. Rakorderite e ajrit te prodhuara nen nje kujdesje dhe me nje saktesi te madhe per te mundesuar rezultate te kenaqshme. Materiali I tyre mundeson nje qendrueshmeri te larte gjate punes , si dhe nje lehtesi ne veprim gjate perdorimit.

  • Materiali : Plastik
  • Përmasat : 4-2.5
  • Paketimi : ML
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust