Rubinetë, Vaske, Rubinetterie Mariani, Essenza, bronzi

Kodi: 220746Madhështia e linjës në sajë të trupit që është projektuar e lartë të siguruar një hapësirë të gjerë që i jep rehati të madhe dhe komoditet në përdorim. Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes. Ideale për një mjedis banjo modern. Edhe në qoftë se dallohen nga cilësi e lartë dhe dizajn i rafinuar, ky koleksion është i vendosur brenda një gamë të çmimeve konkurruese falë teknikave të reja të prodhimit. Katrixhi i pajisur me disqe qeramike: Ø35 mm.

  • Mënyra e montimit : Montim në mur
  • Materiali : Bronzi
  • Ngjyra : E kromuar
  • Lidhja me rrjetin : 1/2 "
  • Përfshihet koka e dushit : Po
  • Përfshihet tubi i dushit : Po
  • Gjatësia e tubit të dushit : 150 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust