Set: tub fleksibël + kokë, mbajtëse e kromuar dhe rubinet për WC

Kodi: 220749Për ndërtesat publike ne ofrojmë zgjidhje me çezmat e bronzit me një përdorim të lehtë në dushe dore. Zgjidhje e përkryer për projekte me një buxhet të cilët nuk duan të heqin dorë nga një mobilim me stil dhe cilësi të lartë.

  • Materiali : Bronzi
  • Ngjyra : E kromuar
  • Gjatësia e tubit : 120 cm
  • Lidhja me rrjetin : 1/2"
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust