Detergjent pastrimi, "Sanitec, për inoksi, 500 ml, 1 copë

Kodi: 221005"Larës i sipërfaqeve prej çeliku, çeliku inox, bakri, bronzi dhe alumini.
Largon tërësisht papastërtinë, yndyrat dhe gëlqerorët nga sipërfaqja, pa gjurmë dhe gërvishtje."

  • Kapaciteti : 500 ml
  • Aroma : Jo
  • Paketimi : 1 copë
  • Përdorimi : Profesional
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust