Pastrues kondicioneri 350 ml

Modeli: 54902Ky produkt perdoret per pastrimin higjienik te të gjitha sistemeve të ajrit të kondicionuar. Neutralizon komponimet organike dhe inorganike. Pastron të gjitha sipërfaqet dhe i vesh me një film mbrojtëse. Heq aromat e pakëndshme dhe të padëshiruara. Ndikon ne rritjen e jetegjatesise se pajisjeve.Agjenti është i parrezikshëm për panelin dhe çdo veshje tjeter në brendësi, pavarësisht nga lloji i materialit.

  • Paketimi : 350 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust