Cekic heqes gozhde doreze druri,600gr

Kodi: 15831Çekiçi me dorezë druri , me peshe 600gr përdoret nga karpentieret, marangozet për goditjen dhe nxjerrjen e gozhdeve nga druri. Ky çekiç është I trajtuar termikisht dhe shume e rehatshme ne përdorim nga specialisti. Ka nje fortësi HRC 42-48 sipas standartit DIN 1041.

  • Pesha : 600gr
  • Dorezë : Druri
  • Materiali : Celik
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust