Kabine zjarrfikese 72X63X13cm me lyerje elektrostatike, e kompletuar me tub 20m, 10 bar dhe lidhje 2"

Kodi: 10578Kabine zjarrfikese 72x63x13cm. Gabina eshte e kompletuar me tub 20m rezistent ne presion deri ne 10 bar dhe lidhje 2"me linjen kryesore. Shume e domosdoshme per tu patur ne cdo institucion apo banese.

  • Përmasa : 72X63X13cm
  • Materiali : Metalike
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust