Sharre sege 800W 3000RPM me lazer

Kodi: 12608Sharrë segë 800W, ideale për prerje në dru dhe metale të buta. Lejon prerje dhe modelim të materialit sipas nevojave tuaja. Sharra është e pajisur me regjistër shpejtësie për të kontrolluar shpejtësine gjatë punës, duke e bërë më efikase dhe të sigurt. Me lazer për prerje më të saktë. Dorezë shumë komode dhe e lehtë në përdorim

  • Fuqia : 800 W
  • Shpejtësia maksimale : 3000 RPM
  • Veshja e motorit : Bakër
  • Marka : Kraft
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust