Rubinet bide-je KRIHLER, (bronzi), spes 3/8, katrixh f= 35 mm, përfshirë tubat fleksibël inoksi 3/8x35 cm, piletë manuale

Modeli: 21238Rubineti i bidesë KRIHLER është projektuar për të ofruar cilësi të lartë në një çmim të mirë. Karakteristikat e dizajnit dhe linjat elegante kombinohen me një gamë të gjerë dekoresh tualeti. Ky rubinet bideje prej bronzi garanton qëndrueshmëri afatgjatë. Doreza teke siguron kontrollin e lehtë të temperaturës së ujit dhe presionit. Rubineti i bidesë KRIHLER siguron fleksibilitet dhe lehtësi montimi.

  • Lloji artikullit : Rubinet bideje
  • Marka : Krihler
  • Materiali : Bronz
  • Përmasa e lidhjes : 3/8''
  • Katrixhi (mm) : 35
  • Ngjyra : Krom
  • Përshihen tubat fleksibël : Po
  • Përmasa : 3/8x35cm
  • Përfshihet pileta : Po
  • Tipi : Manuale

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust