Buton urinal me sensor ASR3-7

Kodi: 21317Butoni urinal me sensor ''Krihler'' është një produkt cilësor I cili realizon shkarkimin automatik te ujit.Koha e aktivizimit te sensorit është 2sec pas përdorimit të tualetit. Materiali përbërës I butonit është bronz I cili ka qëndrueshmëri te lartë dhe është rezistent ndaj ndryshkjes.Për një ecuri normale të punës së butoni urinal me sensor rekomandohen bateri DC 6V dhe presioni i lejuar 0.1-0.6 MPa.

  • Lloji artikullit : Buton tualeti me sensor
  • Marka : Krihler
  • Materiali : Bronz
  • Gjatësia e hapjes së sipërfaqes së montimit (cm) : 39
  • Gjerësia e hapjes së sipërfaqes së montimit(cm) : 29
  • Thellësia : 11 cm
  • Koha e aktivizimit te sensorit (s) : 2sec pas përdorimit të tualetit
  • Presioni : 0.1-0.6 MPa
  • Bateritë : DC 6V
  • Modeli : ASR3-7
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust