Varëse metalike, Pk3, zink, argjendi, 10 cm

Kodi: 78940Varese metalike per perdorim universal. Perbehen nga nje metal I forte dhe mjaft rezistent.

  • Gjatësia (cm) : 10
  • Ngjyra : Argjend
  • Materiali : Metalike
  • Njesia : Paketim
  • Sasia e paketimit : 3
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust